Új szabályozás az élelmiszercímkékről | ||
---|---|---|
... rmációkat is (porított, mélyhűtött, koncentrátum, füstölt stb.). Az ionizálást – amennyiben ilyen ke... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/cimke.html | ||
Kiváló magyar élelmiszerek | ||
... miszer Kft), http://www.nadudvari.com/belepoBokri füstös juhgomolya, krémfehér juhsajt és a Bokri sz... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/kivalo.html | ||
Húsvéti tanácsok | ||
Eredetileg sertés combból sózással, füstöléssel, érleléssel készült. A sózás (a sonka méretétől függ... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/husvet.html | ||
Vendéglőteszt | ||
... edű. Soha rosszabbat! Ahogy az előételként kínált Füstölt marhanyelv fürjtojással és tormával (1.600... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/etterem.html | ||
Kik veszik a sonkát és a csokinyuszit ? | ||
... k fele - kétmillió háztartás - vásárolt kötözött, füstölt, főtt, főtt-füstölt húst és sonkát összese... A húsvéti kötözött, parasztsonka, füstölt sonka, füstölt csülök, lapocka, füstölt-főtt húsok értékes... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/gfk.html | ||
„Szigorúan ellenőrzött malacok” | ||
... egtalálható a csomagolt árutól a kolbászokon át a füstölt húsokig, a közepében található országjel p... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/malac.html | ||
Élelmiszer-ellenőrzések: sokat hibáznak az üzletek | ||
... án kiemelten ellenőrizték a friss húst; a pácolt, füstölt nyers vagy főtt húskészítményeket. „Az edd... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/hus.html | ||
Indul a nagy húsvéti ellenőrzés | ||
... kban is.
Az ellenőrzések főként a sonkákra, más füstölt termékekre, tojásra, édességekre terjednek... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/sonka.html | ||
Energiatakarékossági tippek sütéshez, főzéshez | ||
... rumplikat. Amíg fólia alatt párolódik a hús, „egy füst alatt” a zöldség is megpuhul, ráadásul nagysz... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/fozes.html | ||
Figyelem, CO-veszély! | ||
... találhatók olyan berendezések is, amelyek gáz és füst érzékelése esetén is riasztanak, sőt akár töb... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/februar/gaz.html | ||
|