Édes-mézes puszipróba | ||
---|---|---|
... zi. Azonban ez esetben sem jó a túlzás: a túlzott aroma erőszakossága könnyen elronthatja a harmóniá... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/december/puszedli.html | ||
Mákos, diós és dohos | ||
... zilvás-mákos változata. Illatában intenzív citrom aroma érezhető, ízében is ez dominál, a sütemény v... ... mhéj, só, fahéj, tartósítószer (káliumszorbát), aroma (vanillin). 3,8 3,8 4,2 4,4 16,4 ... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/december/bejgli.html | ||
Fog- és szájápoló szerek körképe | ||
... A szájvizek etilalkoholból, illóolajokból, íz- és aromaanyagokból, felületaktív anyagokból és különl... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/fog.html | ||
Becsapjuk magunkat - a light nem mindig könnyű | ||
... entik a zsírtartalmát. Ekkor u.i romlik az íz, az aroma. Ezt viszont az adott gyártó azzal ellensúly... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/may/light.html | ||
Elfogadták az engedélyezett aromaanyagok listáját | ||
... ének és/vagy illatának megváltoztatására használt aromaanyagokat, amelyeket az élelmiszerek széles k... ... lső jogszabály az élelmiszerekben felhasználható aromaanyagok tekintetében új, uniós szintű listát ...
Az új lista több mint 2 100 engedélyezett aromaanyagot tartalmaz. További 400 forgalomban marad mi... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/okt12/food-safety.html | ||
Átadták a 2012. évi Magyar Termék Nagydíjakat | ||
... örnyezetbiológiai Központ Rágcsálóirtó szerek aroma áteresztõ csomagolásban, MULTIBAITER patká... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/szept12/magytermek.html | ||
Fanta teszt | ||
... űrű kissé sűrű Illat intenzív narancs aroma intenzív narancs aroma enyhe narancs... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/szept12/fanta.html | ||
Miért mesterséges ízűek a banán aromás ételek? | ||
Banán ízű rágó, banán ízű fagyi, üdítő - mindannyian ismerjük a banánízesítést és tudjuk, hogy nem igazán hasonlít banánra. Míg egyes aromákat viszonylag könnyű utánozni, sok íz túl komplex ahhoz, hogy egyetlen anyaggal pótolható legyen az élelmiszerekben. Az aromák megfelelő kiválasztása lehet a vízválasztó profit vagy bukás között, de a mesterséges ízesítés tudománya legalább annyira komplex, mint a parfümgyártás. /inet/kosar/hu/cikkek/2014/september_14/mesterseges_izesitok.html | ||
Lássuk a tényeket a narancsléről | ||
... mölcsfajtából megfelelő fizikai eljárással kivont aroma, gyümölcspép és rostok a
későbbiekben vissz... /inet/kosar/hu/cikkek/2015/februar_15/narancsjuice.html | ||
Kozmetikumok – segítünk eligazodni az összetevők között | ||
... ve után zárójelben a [nano] szócska. Az illat- és aromakompozícióra, valamint nyersanyagaikra a „par... /inet/kosar/hu/cikkek/2015/majus_15/kozmetikai_cimkek.html | ||
|