| A virslik célkeresztben | ||
|---|---|---|
|
... könnyű különbséget tenni a fűszereknek illetve az ízfokozóknak és adalékanyagoknak köszönhető intenz... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/oktober13/virslik_tesztje.html | ||
| Milyen a jó virsli? | ||
|
A Sága Foods Zrt. és az Ipsos Zrt. 2013-as kutatása szerint a fogyasztók szeretik, ha sokféle virsliből lehet választani a kifejezetten fűszerestől a natúrig. A magyar háziasszonyok véleménye alapján az is kiolvasható a kutatásból, hogy nehéz különbséget tennünk az ízfokozók, adalékanyagok vagy a fűszereknek köszönhető intenzív ízek között. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/december13/milyen_a_jo_virsli.html | ||
| Kézműves élelmiszerek – szigorúbb előírások | ||
|
... okat, mesterséges anyagokat vagy édesítőszereket, ízfokozókat. Amennyiben van - egy-egy területre ér... /inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/kezmuves_elelmiszerek.html | ||
| Milyen a legjobb húsvéti sonka? | ||
|
... nagyüzemi sonkakészítésben az emulgálószer és az ízfokozó, a glükózszirup. Hetekig tartó pácolás he... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc13/husveti_sonka.html | ||
| Kínai étterem szindróma? | ||
|
... zzák. „A nátrium-glutamát széles körben elterjedt ízfokozó adalékanyag, érdekessége, hogy teljesen í... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/aprilis13/kinai_natrium_glutamat.html | ||
| Húsvét előtti sonka-teszt | ||
|
... nagyüzemi sonkakészítésben az emulgálószer és az ízfokozó, a glükózszirup. Hetekig tartó pácolás he... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/sonka.html | ||
|
|