| Mozgás minden mennyiségben | ||
|---|---|---|
|
... égrehajtani, mely javítja a tartást, fejleszti az izomtónust, és még a csontritkulást is jótékonyan ... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/sport.html | ||
| Különórák: a siker iskolái? | ||
|
... vonhatnak. A mozgás fejleszti a koordinációt, az izomrendszert, emellett türelemre és kitartásra ne... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/szuloknek.html | ||
| Figyelem, CO-veszély! | ||
|
... ltság, bőrpír. Későbbi fázisban felléphet hányás, izomgörcs, bénulás, eszméletvesztés, végső esetben... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/februar/gaz.html | ||
| Vigyázat! A klímák tisztítása létérdek! | ||
|
... kétnapos lappangási időszak után magas lázzal és izomfájdalmakkal jelentkezik. Ezt száraz köhögés, ... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/may12/klima.html | ||
| Krónikus fáradtság? | ||
|
... lenség egyéb kísérőkkel is gazdagodik, pl. fej és izomfájdalommal. Az egyik „bűnös” az inzulin elégt... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/june12/untitled2.html | ||
| Az Omega-3 zsírsavak jótékony hatásai | ||
|
... alékkal javította a hatvanas éveik végén járó nők izomerejét az Aberdeeni Egyetem munkatársainak tan... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/szept12/halolaj.html | ||
| Kánikula és folyadékfogyasztás | ||
|
... gzománcban 1%,a zsírszövetben 30%,a májban 70%,az izomzatban 75%,az agyvelőben 79%,a vesében 83% ésa... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/aug12/viz.html | ||
| Jönnek az internetre kötött növények | ||
|
... az izmokba, majd oszcilloszkópon megjelenítik az izom által leadott elektromos jeleket. Bizonyított... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/februar14/novenyek_az_interneten.html | ||
| Az Év Terméke Díj nyertesei | ||
|
... ősítő készítmények kategória: Béres Porcerő+Csont-Izom KomplexBőrápoló krém kategória: Bioderma Sébi... /inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/ev_termeke_dij.html | ||
| Veszélyesek-e a nyesedékhúsok? | ||
|
Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) a fogyasztói kockázat tekintetében hasonlította össze a baromfi és sertés nyesedékhúsokat (az MSM technológiával készült termékeket) a nem MSM technológiával feldolgozott friss és darált hús, illetve egyéb húskészítményekkel. Mikrobiológiai szempontból nincs jelentős különbség, bár a nagy nyomás következtében az izomrostok sérülésével a mikrobák elszaporodásának kockázata növekedhet. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/junius13/veszelyes_husok.html | ||
|