| Mákos, diós és dohos | ||
|---|---|---|
| 
         ... tószer (búzaliszt,   dextróz, só. Lisztjavítószer aszkorbinsav, enzimek)    3,4   3,4   2,6   2...  /inet/kosar/hu/cikkek/2010/december/bejgli.html  | ||
| Mire jó a nagydózisú C-vitamin? | ||
| 
         Hetvenöt év telt el azóta, hogy Szent-Györgyi Albert Nobel-díjat kapott a C-vitamin felfedezéséért. Az L-aszkorbinsav gyakorlati alkalmazása azonban még manapság is számos vitát gerjeszt. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/c_vitamin.html  | ||
| Mindennapi kenyerünk | ||
| 
         Aszkorbinsav, lecitin, propionsav... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/aug12/kenyer.html  | ||
| Egyre több a hamis termék | ||
| 
         ... ártáshoz nem használható anyagokból (cukorszirup, aszkorbinsav, enzimek) méznek nevezett terméket ál...  /inet/kosar/hu/cikkek/2011/aug12/hamis.html  | ||
| 
          |