Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Nem volt fertőzött a Spar ásványvize

2012. január 26.
Címkék: ásványvíz Spar laboratórium S-Budget minőség ellenőrzés
A SPAR Magyarország Kft. a vásárlók megnyugtatására közli, hogy a független laboratóriumi vizsgálatok eredménye alapján az S-Budget ásványvíz minősége kifogástalan, fogyasztása biztonságos, s a cég a terméket újra forgalmazza.
Az Aqua-Pet Kft. által gyártott S-Budget ásványvíz esetleges szennyezettségéről a közelmúltban, sajtóban napvilágot látott hírekkel kapcsolatban a SPAR az alábbi tájékoztatást adja.
 
Valamennyi a SPAR által forgalmazott S-Budget szénsavas és szénsavmentes ásványvízből a Wessling Hungary Kft. akkreditált laboratóriumban összesen 60 darab mikrobiológiai vizsgálatra került sor, amelyek a hatóság által kifogásolt coliform baktériumra minden minta esetében negatív eredményt hoztak.
 
Ezt tartalmazza egyébként a gyártó cég által elvégeztetett, akkreditált mérési eredményeken alapuló, s a SPAR korábbi közleményében idézett gyártói állásfoglalás is.
 
A SPAR valamennyi vásárlója és minden fogyasztó megnyugtatására közli, hogy a termékek minősége kifogástalan, s a cégcsoport a fenti vizsgálatok eredményei alapján az S-Budget ásványvizeket ismét árusítja.
 
A SPAR azt is leszögezi, hogy valamennyi általa értékesített termékre vonatkozóan kiemelten kezeli a minőségbiztonság követelményét, ezeket valamennyi szállító partnerétől hivatalos nyilatkozattal alátámasztva megköveteli, és a követelmények betartását mind független minőségellenőrző laboratóriumok bevonásával, mind saját ellenőrzési rendszere segítségével folyamatosan kontrollálja.
 
Forrás: Élelmiszer Online

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez