Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Egységes közműszámlák
Elfogadta az Országgyűlés az egységes számlaképról szóló törvényjavaslatot, melynek köszönhetően átláthatóbbak lesznek a közüzemi számlák: 2014. január elsejétől a gáz-, a villany-, a távhő-, és a vízszámlákra is egységes tartalmi és formai követelmények vonatkoznak majd.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/november13/egyseges_kozmuszamla.html
 
Egységes közműszámlák
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz sok panasz érkezik a bonyolult számlák miatt, ezért jogszabályban rögzítenék a közműszámlák formátumát és tartalmát. Az új jogszabály vonatkozik majd a gáz, a villany, a távhő, a víz- és csatorna, valamint a szemétszállítási és a kéményseprési számlákra is. A cél az, hogy egyszerűbb, átláthatóbb számlákat kapjanak a fogyasztók.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/november13/egyseges_kozmuszamlak.html
 
Együttműködés a kiszolgáltatott fogyasztók érdekében
Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) Heves megyei szervezetének taggyűlésén többek között a fogyasztóvédelmi törvény 2014. január 1-jét követő módosításairól, a fogyasztói csoportokról, a csoportokban való részvétel veszélyeiről, azok létrehozásának tilalmáról is szó esett.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/egyuttmukodes_a_fogyasztok-rt.html
 
Bírság az E.ON-nak
Fogyasztói bejelentések alapján a Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) fogyasztóvédelmi hatósági eljárást indított, megvizsgálva a E.ON Energiaszolgáltató Kft. részszámlázási gyakorlatát. A Hivatal megállapította, hogy a szolgáltató megsértette üzletszabályzatában foglalt egyes rendelkezéseket. A jogsértés miatt a a társaságra 3 millió Ft bírságot szabott ki.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/majus_14/eon_birs-g.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez