Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Ünnepi menü Békésben: üdetea, szilvapálinka és birkapörkölt
Ünnepek idején mindig kardinális kérdés: hová menjünk lazulni, feltöltődni, szilveszterezni. Van egy tippünk! Érdemes Békés megyébe látogatni, a Kőrösökhöz. Gyomaendrődre, Dévaványára, Nagylaposra. Egy olyan vidékre, ahol őrzik, de nem zárják el a kincseket, ahol büszkék a tradíciókra, de nem igyekeznek megállítani az időt, s haladnak a korral.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/december13/bekesi_latogatas.html
 
Alzheimer kór – A DDT még mindig szedi áldozatait
Az Alzheimer kór jelenleg a hatodik leggyakoribb halálozási ok az Egyesült Államokban. A szakértők számtalan gént azonosítottak, amelyek hajlamosíthatnak a betegségre, a friss kutatások azonban azt mutatják, hogy a környezetszennyezés is komoly szerepet játszhat a kór kialakulásában, különösen a több mint negyven éve betiltott rovarirtó, a DDT.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/februar14/alzheimer.html
 
Április 22. - A Föld napja
Az Egyesült Államokból 1970-ben társadalmi kezdeményezésként indult környezetvédelmi világnapon Denis Hayes egyetemista kezdeményezésére 25 millió amerikai emelte fel szavát a talajt és a vizeket mérgező hulladéklerakók, a szennyező ipari üzemek, a levegőt szennyező gépjárműforgalom, a természeti értékek fokozatos eltűnése ellen.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/aprilis13/fold_napja.html
 
150 termék kapott nemzeti parki védjegyet
... zeken a különleges tájakon hagyományos módon és a természetvédelem érdekeivel összhangban gazdálkodn... Hazánkban 2007 óta rendezi meg a természetvédelemért felelős minisztérium a Magyar Nemzeti Parkok ...
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/junius13/nemzeti_parki_termek.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez