Keresés a tartalomban:
Tudta ezt?

Az első állatbarát bevásárlóközpont

2015. szeptember 25., Allee/SV
Címkék: bevásárlás kutya állatbarát bevásárlóközpont plaza
Mostantól szívesen látott vendégek a négylábú kedvencek az Allee-ban. Beléphetnek az Allee Bevásárlóközpont közösségi tereibe és a piktogramokkal ellátott üzletekbe a jól szocializált kutyák és egyéb kedvencek 2015. szeptember 23-tól. Az állatokkal érkezőkre külön házirend is vonatkozik
Mindemellett az Allee együttműködik a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatával, a Budapest környéki segítőkutyákat kiképző szervezetekkel, a Vigyél Haza Alapítvánnyal és a Noé Állatotthon Alapítvánnyal is. A „Kedvenceink kedvence az Allee - Állatbarát bevásárlóközpont” program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.
 
Az Allee Bevásárlóközpont jelentős lépést kíván tenni a társállat – ember kapcsolat megélése és a vásárlói élmény kiteljesedése érdekében, ezért elindította a „Kedvenceink kedvence az Allee - Állatbarát bevásárlóközpont” programot. A projekt keretében 2015. szeptember 23-tól a felelős állattartók jól szocializált és egészséges állataikkal – saját felelősségükre – beléphetnek az Allee közösségi tereibe, és a piktogrammal megjelölt üzletekben együtt vásárolhatnak négylábú társaikkal. A program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.
 
SEGÍTŐKUTYÁS- KIKÉPZÉS
 
Mindemellett az Allee lehetőséget ad a Budapesten és a főváros közelében működő segítőkutyákat kiképző szervezeteknek, hogy a bevásárlóközpont területén valós körülmények között, nyugodt és előre megtervezett módon teljesíthessék kiképzési- és vizsgafeladataikat.
 
ÖRÖKBEFOGADÁS AZ ALLEE-BAN
 
Érintőképernyő segítségével a Vigyél Haza Alapítvány gazdit kereső kutyák adatbázisában (www.w-ebkereso.hu) böngészhetnek az érdeklődők. A bevásárlóközpont tovább folytatja együttműködését a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatával (Illatos út) és a Noé Állatotthon Alapítvánnyal, aminek eredményeképpen a látogatók örökbe tudnak fogadni gazdátlan kutyákat, macskákat, nyulakat.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez