Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Abonett termékvisszahívás

2015. február 13., privatbankar/Abonett
Címkék: Abonett extrudált kenyér glutén gluténmentes termékvisszahívás
A hatósági vizsgálat szerint a megengedett határértéknél magasabb volt a gluténtartalom az Abonett 100 g-os gluténmentes extrudált kenyereiben. A hatóság ezért a termék visszahívását rendelte el.
Az Abonett Kft. oldalán található felhívás szerint az Abonett extrudált gluténmentes, 100 g-os kenyeret a hatóság bevizsgálta és a megengedettnél több (vagyis 28 mg/kg-nál több) glutént találtak benne. Emiatt a gyártó most visszahívja azokat a termékeket, amelyen az alábbi tételazonosító és minőségmegőrzési idő szerepel:
 
Termék EAN kódja: 5997148702147
 
Minőségmegőrzési idő 27.08.2015Aki ilyet vásárolt, azoktól azt kéri a gyártó, a vásárlás helyére vagy a cég címére (Abonett Kft. 2740 Abony Füzesér dűlő 16.) juttassák el a terméket. A termékek visszaküldésének költségét a vállalat állja, illetve a termék vásárlási értékét megtérítik - áll a közleményben.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez