Keresés a tartalomban:
Pénzügyek

Fontos levelet kapnak a Questor károsultak

2015. április 27., MTI/SV
Címkék: brókerbotrány Questor egyenlegközlő befektetés károsult
A Quaestor törvény hatálya alá tartozó ügyfelek, akik a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt-vel kötöttek szerződést, hamarosan postán megkapják az egyenlegközlő igazolást. Az ügyfelek kárrendezésre vonatkozó igényüket a megküldött egyenlegközlő igazolás alapján a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alaphoz benyújtott kérelmükkel érvényesíthetik 2015. május 6. és 2015. június 5. közötti jogvesztő határidőn belül. A részletekről az Alap nyújt további felvilágosítást.

Amennyiben az egyenlegközlő igazolással kapcsolatban az ügyfélnek észrevétele van – az eltérés okát igazoló dokumentumokkal – a kézhezvételt követő 8 napon belül jelezheti kizárólag postai úton a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 1. em. A borítékra rá kell írni: „Észrevétel Quaestor kötvény”. Visszajelzés hiányában az egyenlegközlőben foglaltakat elfogadottnak tekintik.

Amennyiben nem érkezett meg az egyenlegközlő igazolás 2015. május 18. napjáig, azt jelezni kell a quaestor@psfn.hu e-mail címen, vagy a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címén (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 1. em). A tárgyban, illetve a borítékon fel kell tüntetni: „Egyenlegközlő igazolást kérek”.

Amennyiben értékpapírszámlája, pénzkövetelése van

Hamarosan az aktuális állapotnak megfelelő ügyfél-egyenlegközlőt kapnak postai úton. Az egyenlegközlőkkel kapcsolatos esetleges észrevételeket az eltérés okát igazoló dokumentumokkal a kézhezvételt követő 8 napon belül jelezhetik kizárólag postai úton a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 1. em. A borítékra rá kell írni: „Észrevétel”. Visszajelzés hiányában az egyenlegközlőben foglaltakat tekintik elfogadottnak.

Hitelezői igény

Az Alap azt javasolja, hogy a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt. "f.a.”-val szemben fennálló hitelezői igényeket mindkét fenti esetben valamennyi fennálló követelésükre - az egyenlegközlő levelekkel kapcsolatban meghatározott határidőtől függetlenül - jelentsék be legkésőbb 2015. június 1-ig kizárólag postai úton a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. 1. em. Kérjük, hogy a borítékon feltétlenül tüntesse fel: „hitelezői igény”. A hitelezői igény bejelentése díjmentes. Formanyomtatvány letölthető a www.psfn.hu
Az igény bejelentéshez szükséges csatolni a számlaszerződést az értékpapír- és ügyfélszámla vezetéséről.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez