Keresés a tartalomban:
Békéltető testületi hírek

Kampány a békéltető testületek ismertségének növeléséért

2014. október 28., Teszt és Piac/SV
Címkék: kampány békéltetés békéltető testület fogyasztó fogyasztóvédelem
A Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával 2014. október 28. és november 2. között televíziós kampányt indít a békéltető testületek ismertségének növelése érdekében. Az Egyesület az utca emberét kérdezte arról, hogy mennyire tájékozott a békéltető testületi eljárás szabályaival kapcsolatban.
A kampány keretében három, egyenként 80 másodperc hosszúságú spot készült, melyek hat egymást követő napon, összesen 24 alkalommal kerülnek sugárzásra az m1, valamint a Duna Televízió csatornákon, s ezzel egy időben felkerülnek a Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület honlapjára (www.tesztespiac.hu), ahol a békéltető testületek működésével kapcsolatos részletesebb információk is elolvashatóak.
 
A kisfilmeket – melyek informatív, ugyanakkor szórakoztató formában bővítik fogyasztói ismereteinket – bárki megtekintheti az Egyesület saját Youtube csatornáján és itt:

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez