Keresés a tartalomban:
Autó

Minőségdíjat kapott a BMW

2014. november 20., marketinginfo/SV
Címkék: autó márka díj BMW GTÜ Quality Trophy
A legmegbízhatóbb autógyártónak járó "GTÜ Quality Trophy 2014" minőségdíjjal tüntette ki a BMW-t a járművek átfogó műszaki vizsgálatát végző, németországi Gesellschaft für Technische Überwachung szervezet és az Auto Zeitung autós szakmagazin. Az elismerés alapja mintegy ötmillió átvizsgált jármű.
A minőségdíjat kizárólag a járművek átfogó vizsgálata során szerzett objektív adatok elemzése alapján ítélik oda. A GTÜ az egy és három, valamint a négy és öt év közti autók műszaki állapotát vizsgálja meg részletes gondossággal, majd kiértékeli az adatokat. A BMW 1-es sorozat és a BMW 5-ös sorozat egyaránt különösen lenyűgöző eredményt ért el e téren, míg a Sportautó / Kabrió kategóriában a BMW Z4 végzett a rangsor élén, megszerezve az első általános inspekció legjobb minősítését. Az ötmillió jármű átvizsgálásával megszületett eredmények mindegyike megtalálható lesz a GTÜ évente megjelenő használtautó-útmutatójában, illetve az Auto Zeitung szakmagazin hasábjain.
 
A díjátadó ünnepségen a GTÜ ügyvezető igazgatója, Rainer de Biasi dicsérő szavakkal illette a járművek kiváló műszaki minőségét és a márka által nyújtott szolgáltatásokat. Az elismerést a BMW nevében Dr. Herbert Diess, a BMW AG igazgatótanácsának fejlesztésért felelős tagja vette át.
 
A "GTÜ Quality Trophy" minőségdíjat a GTÜ és az Auto Zeitung közösen alapította, hogy elismerjék vele a járművek kiemelkedő minőségét és megbízhatóságát. A maga nemében az egyik legfontosabb, 27. Auto Trophy díjátadó gálát, a Hamburg Cruise Center-ben tartották.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez