Keresés a tartalomban:
Elektronika

Facebook - kötelező lesz a Messenger

2014. július 29., Faludi Linda
Címkék: Facebook Messenger Android IOS chat
Hamarosan megszűnik a Facebook alkalmazáson belüli chatelés lehetősége az iPhone és Android okostelefonok felhasználói számára: a világ legnépszerűbb közösségi oldala mindkét operációs rendszerben a Messenger alkalmazás telepítéséhez köti a csevegési funkciót.
A Facebook Európában vezette be elsőként a Messengeres chatelést, és miután úgy látja, az intézkedés hatása pozitív, az egész világon szétválasztja a chatet és a Facebook alkalmazást. A Tech Crunch összefoglalója szerint a cég 20 százalékkal gyorsabb válaszidőket mér a külön Messengert használó tagok körében és úgy látja, a két szoftver elkülönítésével az alap Facebook alkalmazás is gyorsabbá válhat. Az érintett iPhone és Android felhasználók hamarosan értesítéseket kapnak arról, hogy ideje letölteni a Messengert, és egy e-mailben is magyarázatot kapnak arra, miért van szükség erre a lépésre.
 
A Messsenger alkalmazást 200 millióan használják jelenleg, és napi 12 milliárd üzenetet küldenek ezzel a szoftverrel, a Facebook ezért a hivatalos kommunikációja szerint bízik abban, hogy a migráció nem zavarja majd a Facebook közösséget. Más kérdés, hogy ezzel a lépéssel a felhasználóknak le kell mondaniuk arról, hogy Facebookozás közben ugyanabból az ablakból kezeljék az üzeneteiket és előfordulhat, hogy egy jelentősebb felhasználói csoport más megoldás után néz majd.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez