Keresés a tartalomban:
Energia +

Ismét indul a sütőolaj-gyűjtő kampány

2014. december 9., MOL/SV
Címkék: sütőolaj MOL benzinkút bioüzemanyag
A Mol ismét meghirdette használt sütőolaj-gyűjtő kampányát. A január 15-ig tartó akció során a MOL-kutakon leadott étolajért cserébe a környezettudatos lakosok egy újrahasznosított műanyagból készült, praktikus gyűjtőedényt kapnak ajándékba, és részt vehetnek egy nyereményjátékban is.
Az egyik legkárosabb háztartási hulladék begyűjtésére szintén a MOL hívta fel a figyelmet, és egyúttal olyan környezetbarát megoldást nyújt, amellyel lehetővé teszi, hogy a lakosság egyszerűen, egy töltőállomásra elsétálva leadhassa az olajat. A MOL 2011 májusában indította el, és országszerte 100 benzinkútján helyezett el tárolótartályokat a használt sütőolaj környezetbarát begyűjtésére. A program kezdete óta eltelt három és fél évben mintegy 270 tonna használt sütőolajat hoztak el a MOL-kutakra a környezettudatos lakosok. Jelenleg már 178 kúton lehet leadni a sütéshez használt zsiradékot, amit a MOL tisztítás és feldolgozás után, bioüzemanyag összetevőként használ fel.
 
A MOL felelős társadalmi szereplőként minél több embert szeretne bevonni programjába, és a környezettudatos gondolkodást értékes nyereményekkel jutalmazza. Így aki december 1. és január 15. között valamelyik MOL-kúton leadja az otthon feleslegessé vált sütőolajat, egy újrahasznosított műanyagból készült, praktikus gyűjtőedényt kap, amelybe kényelmesen, csöpögés mentesen tudja beönteni, tárolni és a kútra szállítani a használt sütőolajat.
 
Sőt egy egyedi kóddal ellátott kupont is kap, amellyel a www.boldogolaj.hu weboldalon regisztrálva egy sorsoláson vehet részt. Számos nyereményt, köztük KIKA ajándékutalványokat és Philips multifunkciós főzőkészülékeket is nyerhetnek. Fődíjként pedig az ország egyik legismertebb gasztrobloggere, Fördős Zé látogat el a szerencsés nyerteshez, hogy közösen készítsék el a vasárnapi ebédet, lenyűgözve a család apraja-nagyját.
 
Az akcióban részt vevő kutak részletes listája ITT érhető el. További részletekért pedig, kérjük látogasson el a www.boldogolaj.hu weboldalra.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet
Hozzászólások:
olajos - 2015. június 3. 15:54
Nagyobb mennyiségű ipari fáradt olajat a Gégol Kft. is átvesz: http://gegol.hu

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez