Keresés a tartalomban:
Kitekintő

A tíz legjobb baba utazóágy

2014. augusztus 12., Indepentent/FL
Címkék: teszt babaágy utazóágy kisgyermek csecsemő utazás kemping
Az utazóágyak praktikus kellékei a családi utazásoknak, de sokszor hasznát veszi a család a kisebb kirándulások alkalmával is. Az Independent most összeállította a kisbabák számára készített utazóágyak toplistáját. Az tesztelők a legmagasabb pontszámot a legtartósabb és legkönnyebb utazóágyaknak adták, de fontos szempont volt az is, hogy mennyi idős korig használhatók. Az eredmények igazolják, hogy az épphogy tízezer forint felett árusított ágyak is megállják a helyüket a drágább termékekkel szemben.
Igaz, a lista első helyezettje átszámítva csaknem 40 ezer forintért cserél gazdát az Egyesült Királyságban, rögtön a második - Mothercare terméke - igazolja, hogy körülbelül 12 ezer forintért is kapható használható utazóágy.
 
Az első helyre sorolt Littlelife elsősorban kempingezéskor jöhet jól, míg a Mothercare utazóágya inkább egy klasszikus babaágyra hasonlít, de mellette szól, hogy hálós oldalfalain kilát a baba.
 
Ebben a tekintetben figyelemre méltó a tízezres kategóriába tartozó Babyway utazóágy, amit akár egy hároméves is használhat. A legtöbb extrát a Graco terméke vonultatja fel: az utazóágy funkció mellett pelenkázóként és játék szobaként is működhet ez az ágy, igaz, az ára is a harmincezres kategóriába tartozik.
 
Ezzel szemben áll a Nuna Sena puritán megjelenése, amit kompenzál azzal, hogy egy kézzel és egy mozdulattal nyitható és csukható, mindezt csaknem 60 ezres áron teszi. A lista legdrágább szereplője, a Babybjörn mindössze a hetedik helyig jutott az extra kényelmes matrac és a biztonságos szerkezet ellenére, a Chicco pedig a nyolcadik helyet szerezte meg az együttalváshoz kitalált, állítható magasságú utazóágyával. A Kiddicare olcsó utazóágyát fél perc alatt felállíthatjuk, igaz, szükségünk lehet mellé egy külön matracra is. A tizes listát a Joie alacsony árfekvésű utazóágya zárja.

A lista:

  1. Littlelife Arc 2
  2. Mothercare Jewel Travel Cot
  3. Hauck Dream N Play
  4. Babyway Travel Cot
  5. Graco Contour Electra
  6. Nuna Sena
  7. BABYBJÖRN Travel Cot Light
  8. Chicco Next2Me
  9. Kiddicare Kip
  10. Joie Allura

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez