Keresés a tartalomban:
Elektronika

Áramütést okozhat a Nokia 2520 táblagép töltője

2014. április 17., cnet.com/FL
Címkék: Nokia veszélyes termék töltő táblagép
A Nokia felfüggesztette a 2520 típusjelű táblagépek globális értékesítését, miután kiderült, hogy a tartozékként hozzá adott AC-300 töltő áramütést okozhat.
A vállalat a CNET által idézett közleményében arra kérte azokat, akik már megvásárolták a táblagépet, hogy a további tájékoztatásig ne használják a problémás töltőt. A finn gyártó közlése szerint a gondot az okozza, hogy a töltő borítása bizonyos körülmények között meglazulhat, ezért a szigetelés hiányában fennáll az áramütés veszélye.
 
A problémás töltő, amelyet egy külső beszállító gyárt a Nokia számára, kizárólag a 2520 jelű táblagéppel kompatibilis, így más mobileszközökkel vagy töltőkkel nincs gond. A Nokia weboldalán ugyan elismeri, hogy töltő nélkül a táblagép gyakorlatilag használhatatlan, de az esetleg kártérítéssel és a további lépésekkel kapcsolatban a vállalat egyelőre nem adott tájékoztatást. Megfogalmazásuk szerint dolgoznak azon, hogy a lehető leghamarabb megoldást találjanak a helyzetre. A Nokia emellett közölte: tudomásuk szerint eddig nem történt baleset a hibás töltő miatt.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez