Keresés a tartalomban:
Tudta ezt?

Ország Boltja verseny 2013

2013. szeptember 23., marketinginfo/SV
Címkék: ország boltja webáruház online vásárlás verseny árukereső
Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Ország Boltja versenyt július közepén indította el az Árukereső.hu. A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja és kiemelje a legjobb minőségű, valamint legnépszerűbb webáruházakat.
Az árukereső.hu versenyén hírességek webáruházai is feltűnnek.
 
Közel 600, vagyis az aktív magyarországi webáruházak fele döntött úgy, hogy versenybe száll a díjakért. Az elmúlt években több neves közszereplő is megmérettette online vállalkozását: SP, a Király testvérek és Kovács Ákos büszkén vették át díjaikat a korábbi versenyeket lezáró Gálákon.
 
Az idei évben még nagyobb súlyt kapnak a valós vásárlói értékelések, hiszen a Minőségi kategóriákban induló webáruházak között idén először, első, második és harmadik helyezést is kioszt a szervező.
 
A korábbi évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy kiemelkedő helyezésre ezen a versenyen csak olyan webáruház számíthat, amely következetesen megfelel a valódi vásárlók igényeinek, reagál a visszajelzésekre és szolgáltatását folyamatosan fejleszti.
 
A verseny lezárásáig már csak két hét van hátra , addig bárki egy kattintással voksolhat kedvenc webáruházára - hívják fel a figyelmet a szervezők.

A verseny szabályai:


Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez