Keresés a tartalomban:
Elektronika

Új mobilalkalmazás

2013. október 7., olcsobbat.hu/SV
Címkék: okostelefon mobilapplikáció olcsobbat.hu árfigyelés webáruház
Az okostelefont használó fogyasztók ezentúl már nem csak időt, de pénzt is megtakaríthatnak, mivel az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldal több száz partneráruházának termékei egy új mobilapplikáción keresztül bárhonnan elérhetők. Az alkalmazás egy olyan vonalkód-leolvasó funkcióval is rendelkezik, mely nem csak a hazai webáruházakból, hanem számos külföldi adatbázisból is le tudja kérni egy termék adatait.
Ezzel a funkcióval az Olcsóbbat.hu mobilapplikációja a hazai piacon egyedülálló módon biztosít naprakész információt a legtöbb termék esetében. Így be sem kell pötyögni a kiszemelt termék nevét az alkalmazásba, elég ha beolvassuk a vonalkódját és mindjárt kiderül, hogy érdemes-e megvenni az árucikket az adott üzletben, vagy megéri néhány sarkot sétálni, egy kedvezőbb árért. „A folyamatosan fejlődő hazai online kereskedelemben minden évben a karácsonyi szezon jelenti a legnagyobb forgalmat. Ezzel a könnyen használható alkalmazással idén a vásárlók időt és pénzt spórolhatnak, a webáruházak pedig kedvező áraikkal még több vásárlót szerezhetnek” - mondta Jenei Péter az Olcsóbbat.hu portálvezetője.
 
Az alkalmazás részletes tulajdonságokkal, képekkel, árakkal és vásárlói véleményekkel teszik könnyebbé a döntést egy-egy termék kiválasztásakor. Az Árfigyelő funkció pedig értesít minket, ha egy adott termék ára az általunk meghatározott árszint alá ér. Ennek köszönhetően nem kell nap mint nap kikeresnünk a kiszemelt termék legjobb árát, elég ha meghatározzuk, hogy mi az a legkisebb ár amennyiért szívesen megvennénk azt, és a rendszer automatikusan értesít minket.
 
Megjelenését követően az új alkalmazást pár nap alatt több ezren töltötték le iOS, illetve Android alapú okostelefonjukra.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez