Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Közelebb a vásárlókhoz

2012. október 16., InfoRádió
Címkék: Tesco vásárlás internetes kereskedelem
Kisebb üzletek nyitását tervezi a Tesco-Global Áruházak Zrt. Magyarországon, és a jövőben az internetes kereskedelem terén is aktívak lesznek. Garry Gray, a vállalat magyarországi vezérigazgatója beszélt a cég terveiről az InfoRádióban.
Komoly lehetőségek nyílnak a Tesco számára a jövőben is Magyarországon - hangsúlyozta Garry Gray., elmondta továbbá, hogy jelentős beruházásokat eszközöltek Magyarországon, de fontos számukra az is, hogy lendületbe hozzák a meglévő üzlethálózatot.
 
Emellett a cél, hogy a kisebb üzletek nyitásával közelebb kerüljenek a vásárlókhoz, igyekeznek a vevők lakóhelyéhez közel is beszerzési lehetőséget nyújtani.
 
A Tesco célja továbbá, hogy az internetes kereskedelemben is pozíciókat építsen ki. Az online élelmiszer-értékesítésben a Tesco komoly lehetőséget lát - nyilatkozta a péntek esti Arénában Garry Gray. Arról is beszélt, hogy Magyarországon a lakosság jelentős része előtt az internet-hozzáférés lehetősége adott, de csak nagyon kevesen vásárolnak a weben élelmiszert. A jövőben ez új terület lehet.
 
A magyarországi Tesco-áruházakban hetente 3,6 millió ember vásárol, az ő számukra szeretnék napi szinten is vonzóbbá tenni a Tesco-t. A lakosság számára a jelenlegi helyzetben még fontosabb a termékek árszínvonala - tette hozzá a vezérigazgató.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez