Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Adventi adománygyűjtő akció

Kovács Koko István és Talmácsi Gábor vezetésével elindult az Ökumenikus Segélyszervezet és a Tesco kampánya

2013. november 21., marketinginfo/SV
Címkék: Tesco adománygyűjtés karácsony advent Ökomenikus Segélyszervezet
Elindította a Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet azt a nagyszabású adománygyűjtő akciót, amely november 19-től december 31-ig tart az áruházlánc összes magyarországi üzletében. A pénztáraknál kihelyezett 250 forintos kuponok megvásárlásával bárki csatlakozhat az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség mottójú, Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez.
A Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtésének keretében 2013. november 19-én, kedden 18.00 órakor, a Váci úti Tesco áruház pénztárainál Kovács Koko István, olimpiai-, Európa- és világbajnok bokszoló, a Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, és Talmácsi Gábor világbajnok gyorsasági motorversenyző hívták fel a figyelmet az adományozási lehetőségre és a kampány indulására. A bajnok sportolók 1-1 mézeskalács szívvel köszönték meg a kuponok megvásárlását.
 
A Tesco immár negyedik alkalommal vesz részt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség elnevezésű kampányában. Az akcióból befolyt összeg óriási segítséget jelent a rászoruló családoknak. Az első évben több mint 7, 2011-ben pedig már 20 millió forint gyűlt össze a kuponos adománygyűjtés alkalmával. 2012-ben a Tesco vásárlói rekordösszeget, összesen 54. 267.960 forintot adományoztak az adventi időszakban.
 
Idén két innovációval is erősíti a Tesco az adománygyűjtést. A szeretet.éhség kuponok akár otthonról is adományozhatók, hiszen az idén tavasszal elindított Tesco Online Bevásárlás oldalon keresztül is megvásárolhatók. Emellett pedig ebben az évben a korábbinál aktívabban használja majd a vállalat a közösségi média lehetőségeit, hogy minél több emberhez eljuttathassa a kampány üzenetét, és így minél több nélkülöző család karácsonyát tegye szebbé.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez