Keresés a tartalomban:
Hasznos tippek

Szállás- és étterem értékelő weboldal

2013. május 22., marketinginfo
Címkék: vendéglő étterem szállás értékelés weboldal fórum
Az érdeklődő olvasók már böngészhetik az első hivatalos étterem- és szállásértékelő portált, amely már több mint 3200 vendéglátó- és több mint 2800 szálláshelyet tart nyilván, az ország minden sarkából.

A regisztrált felhasználók saját tapasztalataik alapján értékeléseket írhatnak éttermekről, szálláshelyekről, látnivalókról, képeket vagy videókat tölthetnek fel. amelyeket az ittjártam.hu elérhetővé, kereshetővé, hozzáférhetővé tesz.

Az ittjartam.hu portál a leghíresebb budapesti vendéglőktől a legapróbb vidéki panziókig felöleli a szállás- és gasztronómiai palettát.. A portál célja fórumot adni azoknak, akik véleményt akarnak mondani az általuk kipróbált éttermi szolgáltatásokról és szálláshelyekről, segítséget nyújtva ily módon az érdeklődőknek.
 
Az oldal nagy adatbázissal indult, és már számos új hellyel is bővült. A felkerülést nem csak az üzemeltetők kezdeményezik: gyakran a felhasználók jelzik, hogy olyan helyeket értékelnének, amik még nem szerepelnek az oldalon.
 
Az oldal célja továbbra is az, hogy fórumot biztosítson azoknak, akik mesélni akarnak az általuk kipróbált szolgáltatásokról, illetve hogy válaszlehetőséget adjon az üzemeltetőknek az őket ért kritikákra vagy épp dicséretekre. Ezáltal minden potenciális új érdeklődő segítséget kap a választáshoz, és el tudja dönteni, hogy a hangzatosan reklámozott szolgáltatásokon túl mi az az élmény, tapasztalat, hangulat, amit ezek a helyek valóban nyújtanak a betérőknek.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez