Keresés a tartalomban:
Elektronika

"Nagyitelefon" a svédektől

2012. június 11., It-business/Mobilaréna
Címkék: mobiltelefon sms nagyimobil Doro Telenor
Van egy réteg, melyet a modern dolgok hidegen hagynak, azonban magát a mobiltelefont, mint eszközt nem utasítják el. Az idősek korosztálya ez, akik bár többségében szeretik a vezeték nélküli kommunikációt, ám a funkciókkal túlzsúfolt, számukra rendkívül bonyolult készülékektől erősen ódzkodnak. Megoldást kínál erre a Telenor és a Doro, amely kifejezetten szépkorú felhasználók számára kifejlesztett mobiltelefonokat (PhoneEasy 409) hoz forgalomba.
A PhoneEasy 409 nevű készülék akár unikumnak is nevezhető, hiszen a nagyimobilok között elég ritka a kagylós kialakítású, “clamshell” kivitel. A Doro tapasztalatai, és a nyugat-európai népesség körében végzett felmérése szerint ez a legkedveltebb a 65 év felettiek (már többségében nők) körében.
 
Magyarországon a népesség 16,7 százaléka 65 év feletti, ami megfelelő fizetőképes keresletet jelent. A készülék különlegessége – a nagybetűs billentyűkön és képernyőn, valamint az egyszerűsített menükön túl – a hátulján levő gyorshívó gomb.
 
Maximum öt számot lehet ráprogramozni, amelyekre szükség esetén SMS-t is küld a készülék, és addig hívja automatikusan a betáplált számokat, amíg valamelyiket fel nem veszik.

Főbb funkciók:


Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez