Keresés a tartalomban:
Életmód

Uniós tippek futballrajongóknak

2012. június 4., Európai Bizottság/EUvonal
Címkék: futball EB Europe Direct információs vonal utazás utazási tanácsok fogyasztó fogyasztói problémák fogyasztói jogok
A Európai Bizottság új kampányában a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokságra (EURO 2012) utazó szurkolóknak nyújt fogyasztóvédelmi tanácsokat egy új weboldal segítségével.
Június 1-től hozzáférhető egy új weboldal, amely az UEFA Euro 2012 honlapjáról és számos más weboldalról, többek közt az Európai Fogyasztói Központok oldalairól is elérhető. A weboldal tippeket kínál arra vonatkozóan, hogyan érdemes készülni az utazásra, illetve mik a teendők fogyasztói problémák esetén a Lengyelországban való tartózkodás alatt és a hazatérést követően.
 
Azok a futballrajongók, akik azt tervezik,  hogy élőben nézik meg a 2012-es Európa-bajnokság meccseit, az új weboldalon tippeket olvashatnak arról, hogyan kerülhetik el az utazást megkeserítő nehézségeket.
 
A weboldal címe:
 
http://ec.europa.eu/dgs/health_consumer/uefa_euro_2012/index_hu.htm
 
A Europe Direct Információs Központ szolgálatai minden online kérdésre válaszolnak az általános uniós fogyasztói jogokkal kapcsolatban 23 nyelven, míg a lengyel Federacja Konsumentów fogyasztói szervezet által üzemeltetett fogyasztói információs vonal angol nyelven biztosít jogi támogatást azok számára, akik fogyasztói problémákkal szembesülnek Lengyelországban. A népszerű szállodákban plakátok tájékoztatják a szurkolókat ezekről a szolgáltatásokról.
 
Az EB idejére egy ingyenes információs vonalat is létrehoznak, amely 2012. június 1-je és július 31-e között lesz elérhető. Ez idő alatt a szurkolók választ kapnak bármely, a lengyelországi tartózkodásuk alatt a fogyasztói jogokkal kapcsolatosan felmerült kérdésükre.
 
(Ingyenes fogyasztói információs vonal lengyel hálózatból: 800 007 707, fogyasztói információs vonal külföldi hálózatból +48 228 27 5474)

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez