Keresés a tartalomban:
Elektronika

Búcsú a hagyományos izzóktól

2012. július 26., It-business
Címkék: izzó ledlámpa gyetyaizzó szpotlámpa Verbatim 20 Watt
2012. szeptember elsejétől a hagyományos izzók forgalmazása teljesen megszűnik az Európai Unión belül. A Verbatim meg is lovagolta a politikai konföderáció döntését, amellyel egy időben jelentette meg led-izzócsaládját.
A Verbatim tájékoztatása szerint az új termékeket arra tervezték, hogy megfeleljenek a megbízható és alacsony energiafogyasztású lámpák iránti egyre növekvő igénynek. „A led-lámpák élettartama akár 25 év is lehet, a megszokott világítási technológiákhoz képest pedig akár 85 százaléknyi energia megtakarítást is el lehet velük érni. Arra tervezték őket, hogy a hagyományos, a halogén és az energiatakarékos lámpák alacsony költségű helyettesítőjeként szolgáljanak az általános célú világításban” – olvasható a vállalat sajtóközleményében.
 
A Verbatim új, fogyasztóknak szánt termékpalettája 13 különböző izzót foglal magában, melyekkel többek között a 25 és 60 wattos teljesítmény között mozgó klasszikus a-típusú izzók, a 15 és 25 wattos teljesítményű b-típusú gyertyaizzók, a 25 wattos cseppizzók és az MR16 GU5.3, illetve PAR16 foglalatba való, 20 wattos szpotlámpák is helyettesíthetők.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez