Keresés a tartalomban:
Kitekintő

Biztosítsuk-e kedvencünket – és hogyan?

2011. január 23.
Címkék: biztosítás állatorvos biztosító
A nagy német biztosítók közül a legolcsóbbnál évi 234 euróba kerül egy kutya betegbiztosítása – más cégek csaknem kétszer annyit kérnek. A macskáknál olcsóbban megúszhatjuk, az éves díj 129 eurónál kezdődik.
A nagy német biztosítók közül a legolcsóbbnál évi 234 euróba kerül egy kutya betegbiztosítása – más cégek csaknem kétszer annyit kérnek. A macskáknál olcsóbban megúszhatjuk, az éves díj 129 eurónál kezdődik. A költség attól függ, milyen fajú, korú a háziállat s milyen körülmények között tartják. Vannak biztosítók, amelyek egyes fajtákat kizárnak a szerződések köréből, mások 7 évnél idősebb állatokra nem szerződnek. Jóllehet teljes betegbiztosításról van szó, abban az oltások és más, megelőző kezelések már nem számítanak bele.
Előnyösebbek a csak műtétekre szóló biztosítások: ezek kutyáknál évi 131, macskáknál 100 euróért köthetők.
E helyzet tükrében megfontolandó, nem célszerűbb e félretenni pénzt az esetleges állatorvosi kezelésekre. A betegbiztosításnál egyébként sokkal fontosabb a kutya által okozott sérülésre, kárra kötött biztosítás.

(Stiftung Warentest).

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez