Keresés a tartalomban:
Életmód

Utazás 2013 kiállítás

2013. február 27., utazas.hungexpo.hu
Címkék: utazás turizmus kiállítás Hungexpo Európai Fogyasztói Központ
Február 28-án, csütörtökön nyitja kapuit a 36. Utazás Kiállítás. A kiállításon öt kontinens számos országának látnivalóival, kultúrájával és gasztronómiájával ismerkedhetnek meg a látogatók, a rendezvényen az Európai Fogyasztói Központ is résztvesz.
Külföldi díszvendég: Szlovákia
Belföldi díszvendég: Nyíregyháza
Kulturális díszvendég: Kalocsa
Az Utazás kiállítás gyógyhely-támogatója: Sárvár

Az Európai Fogyasztói Központ hasznos információkat tartalmazó kiadványokkal és fogyasztóvédelmi totóval várja az érdeklődőket a 1101 Budapest, Albertirsai út 10 szám alatt, azaz a HUNGEXPO Vásárközpontban az „A” pavilon 106/D standján 2013. február 28- március 3. között.
 
Új tematikákkal bővült a rendezvény, így a külföldi és belföldi ajánlatok mellett megjelennek internetes utazási irodák, a kulturális és fesztiválturizmus célpontjai és nászutas ajánlatok.
 
Az idei évben a díszvendégek Szlovákia, Nyíregyháza és Kalocsa, akik színes programmal várják majd látványos standjukon a látogatókat.
 
Az Utazás kiállítás szakmai konferenciasorozata idén is a aktuális témákkal foglalkozik. Az előadások ez alkalommal is az első és második napon, azaz február 28-án és március 1-jén várják a turizmusban dolgozó érdeklődőket.

A Részletes program itt olvasható!

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez