Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Fórum fiatal vállalkozóknak

2013. február 22., Élelmiszer Online
Címkék: FIVOSZ élelmiszeripair termék beszállító Tesco kézműves manufaktúra
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és a Tesco által kezdeményezett beszállítói fórumon fiatal hazai vállalkozók mutatkozhattak be. A program célja a kis- és középvállalkozók támogatása a fejlesztés és az innováció területén. Az eseményen számos potenciális beszállító vett részt minőségi élelmiszeripari termékekkel.
A beszállítói fórum azokat a kis- és középvállalkozásokat szólítja meg, amelyek méretüknél vagy kapacitásuknál fogva nem válhatnának a Tesco országos szintű beszállítóivá. A rendezvény lehetőséget teremtett vállalkozásuk és termékeik bemutatására, illetve személyesen egyeztethettek a Tesco beszerzési vezetőivel.
 
A Tesco beszerzési stratégiájának egyik alappilléreként folyamatosan keresi a hazai kkv szektorban azokat a beszállítókat, amelyek kiváló minőségű termékeket gyártanak.
 
„Napjainkban, amikor a magyar gazdaság egyik fő kihívása a szakképzett, diplomás fiatalok itthon tartása, a Tesco kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden lehető eszközzel esélyt teremtsen a pályakezdő generációnak. Fontosnak tartjuk, hogy a beszállítóink kiválasztásának folyamatába minél több fiatal bekapcsolódhasson; remélem az eseménynek köszönhetően még több általuk vezetett, innovatív vállalkozás válhat beszállító partnerünkké. Egy ilyen fórum kiváló alkalom arra, hogy a program résztvevői megismerjék vállalatunkat, illetve mindazt, amivel támogatjuk hazai beszállítóink fejlődését” – mondta Eötvös Barbara, a Tesco vállalati kapcsolatok vezetője.
 
„A 2012-ben elindított Beszállítói Program mérföldkövet jelent a FIVOSZ életében. Célunk a magyar gazdaság fejlesztése a fiatalok bevonásával és lehetőségekhez juttatásával. A FIVOSZ és a Tesco közös megállapodása mentén együtt dolgozunk a hazai kkv szektor sikereiért. Bízunk benne, hogy számos tagunk vállalkozása erősödhet meg e lehetőség által” – nyilatkozta Tomicsek Renáta, a FIVOSZ Beszállítói Program vezetője.
 
„Kézműves manufaktúránkban minden egyes „Sü” termék készítésekor nagy gondossággal járjunk el. Hiszem, hogy ez a maximalizmus és odafigyelés a Tescóval való partnerség esetén is előnyt jelent majd. Ez a rendezvényen megerősítést nyert számomra” – mondta Pókos Judit, az Abrakadabra csokoládé Kft. ügyvezető tulajdonosa a Tescóval történt egyeztetést követően.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez