Keresés a tartalomban:
Elektronika

Tűzveszélyes Bosch és Siemens mosogatógépek

2013. december 2., marketinginfo/SV
Címkék: mosogatógép Bosch Siemens ingyenes javítás kezelőpanel biztonsági intézkedés
A Bosch és a Siemens a 2006 előtt vásárolt mosogatógépek ellenőrzésére kéri a fogyasztókat. Az érintett készülékeket ingyenesen megjavítják. A kezelőpanel hibája miatt rendkívül ritka esetben az érintett Bosch és Siemens mosogatógépek túlmelegedhetnek és potenciálisan akár tűzveszélyt is okozhatnak. A BSH díjmentes otthoni javítást kínál a fogyasztóknak, illetve új Bosch, vagy Siemens mosogatógép vásárlása esetén 20%-ot visszatérít a vételárból.
A BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH arra kéri a 2006 előtt vásárolt Bosch és Siemens mosogatógépek tulajdonosait, hogy ellenőrizzék, érinti-e készüléküket a vállalat által idén augusztusban elindított önkéntes biztonsági intézkedés. A biztonsági intézkedés folytatásával a BSH szeretne minél többeket elérni a potenciálisan érintett mosogatógépek tulajdonosai közül- közölte a cégcsoport.
 
"Vásárlóink biztonsága és folyamatos elégedettsége mindennél fontosabb számunkra. A lehető legtöbb fogyasztó elérése érdekében folytatjuk az intézkedést. Azt tanácsoljuk az érintett mosogatógépek tulajdonosainak, hogy az ingyenes javításig csak felügyelet mellett használják készüléküket. Ezúton is elnézésüket kérjük a biztonsági intézkedés által esetlegesen okozott kényelmetlenségért" - nyilatkozta Marosi Mária, a BSH magyarországi képviseletének, a BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft.-nek marketing menedzsere.
 
A világ harmadik legnagyobb háztartásigép-gyártójaként számon tartott BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH 9,8 milliárd euró árbevételt ért el és 46 ezer főt foglalkoztatott az elmúlt évben. A BSH 40 gyárban állítja elő termékeit és több mint 70 leányvállalatával 50 országban van jelen.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez