Keresés a tartalomban:
Elektronika

Mobilfüggőek vagyunk?

Az SAP felmérése szerint minden negyedik amerikai mobilfüggő

2013. augusztus 26., marketinginfo/SV
Címkék: okostelefon e-mail mobiltelefon SAP
Az amerikaiak fele soha nem kapcsolja ki a okostelefonját, és a megkérdezettek kétharmada a mobiljával alszik, de legalább az ágya mellé teszi azt, hogy éjszaka is ellenőrizhesse leveleit. Egyre kevésbé tudunk a mobil nélkül élni, legalábbis a tengerentúlon- derül ki az SAP felméréséből, mely szerint minden negyedik megkérdezett mobilfüggővé vált.

A nyári vakáció alatt sem jobb a helyzet: felmérések szerint az amerikaiak 64%-a, a britek 49%-a naponta nézi munkahelyi levelezését.
 
A mobilfüggőség másik oldalán a hatékonyabb munka áll, a válaszadók közel 80%-a szerint. Iparágak közül, a kormányzati szektorban dolgozók 95%-a állította, növekedett ezáltal a munkateljesítményük.
 
Mivel a felhasználók 84%-a ugyanazt a készüléket veszi igénybe munka és magánéleti ügyeinek intézéséhez, az ún. bring your own device jelenség biztonsági problémát is jelenthet a vállalatok számára. Ehhez hozzájárul, hogy az átlag felhasználó 21 havonta cserél telefont, illetve már minden harmadik válaszadó veszített el, vagy loptak már el tőle okoskészüléket. A szervezetek közel 40%-a számolt be arról, hogy az eltűnt, eltulajdonított készülékek adatszivárgást, adatlopást eredményeztek.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez