Keresés a tartalomban:
Szolgáltatás

Megkezdődött az iskolakezdési akció

2012. augusztus 14.
Címkék: iskola iskolatáska füzet tanszer
A Tesco az idén is elindította az „Amit a tanító nénik biztosan kérni fognak” című tanácsadói programját. Az áruházlánc segítséget kíván nyújtani a családoknak, ezért mintegy 1800 termékes tanszerválasztékkal, valamint személyes iskolakezdési tanácsadással várja vásárlóit.
A Tesco az általános iskolákkal együttműködve alakította ki termékválasztékát. Bár az iskolák terméklistái eltérhetnek egymástól, az alapvető tanszerek minden listában megegyeznek. Az áruházlánc ezen listák alapján számos újdonsággal növelte idén az iskolaszer választékát. Ennek köszönhetően a Tesco üzletek polcain több ezer árucikk jelenik meg, melyek felölelik az iskolakezdéshez kapcsolódó valamennyi termékkört, a papír-írószertől a ruházaton át egészen a bútorokig. Az iskolakezdési akció augusztus 1-től indult a és egészen szeptember közepéig tart, így kellő idő áll rendelkezésre a felkészüléshez, bevásárláshoz.
 
Ebben az időszakban slágerterméknek számít az iskolatáska is, melyek között egyaránt megtalálhatóak az egyszerűbb kialakítású és a diákok gerincét védő, úgynevezett ergonómiai táskák is. A hagyományos kinézetű iskolaszerek mellett az idei tanszervásáron is megjelennek az aktuális divatot követő designtermékek.
 
.A program keretében gyakorló pedagógusok várják a vevőket, akik segítenek a diákoknak és szüleiknek összeállítani a szükséges tanszercsomagokat. Az ingyenes szolgáltatás az ország 25 Tesco hipermarketjében érhető el.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez