Keresés a tartalomban:
Elektronika

Magyarul is beszél a Google

2012. augusztus 21., itbusiness.hu
Címkék: Google kereső program mobiltelefon felhasználó okostelefon alkalmazás
A Google hangalapú keresés újabb 13 nyelven – köztük magyarul is – elérhető. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy újabb 100 millió ember használhatja anyanyelvén ezt a szolgáltatást Android operációs rendszert futtató mobiltelefonon.
A frissen bejelentett újítás célja, hogy a Google könnyebbé tegye a keresést felhasználói számára. A keresett szó, vagy kifejezés bemondásával Google kereső elkezdi listázni a találatokat. A funkció androidos okostelefonokon érhető el, használata pedig „hasznos lehet útközben vagy zsúfolt tömegközlekedési eszközökön”. Szintén megkönnyítheti a magyar nyelvű keresést, hogy a Google keresője – kísérleti funkcióként – 26 másik nyelvvel együtt már a magyar nyelvű kézírást is felismeri okostelefonon és táblagépen, amennyiben az adott készüléken elérhető valamilyen kézírást lehetővé tevő alkalmazás.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez