Keresés a tartalomban:
Életmód

Weboldal a környezettudatosságért

2013. április 18., Magyar Természetvédők Szövetsége
Címkék: zöld energia környezettudatosság környezetvédelem fenntartható életmód Magyar Természetvédők Szövetsége
A Magyar Természetvédők Szövetsége honlapot indított ÖKOKlikk címmel. A portál egy hiánypótló internetes közösségépítő kezdeményezés azoknak, akik az egészséges élet és a zöld témák iránt érdeklődnek. Célja, hogy látogatói játékosan ismerkedjenek a fenntartható életmóddal, tudásukat megosszák, és ezáltal zöldebbé tegyék saját hétköznapi életüket .
Az ÖKOklikk számos lehetőséget, tanácsot kínál, hogy életünket a természettel nagyobb harmóniában éljük. Az ÖKOképzőben játszva bárki „Hangadó”-vá képezheti magát, és hangot adhat a ma sürgető problémáinak.
 
Az ÖKOdajka segítségével bejárható hétköznapi életünk számos területe, és a felhasználó könnyen megtudhatja, jelenleg mennyire él fenntarthatóan. A játékban való tapasztalatok gyakorlatba ültetését a természet és a környezet meghálálja, a szervezők pedig külön nyereményekkel is díjazzák.
 
Hosszabb lélegzetvételű, gondolatébresztő cikkeknek is helyet ad a portál. A zöldház-építéstől a mosható pelenkáig igyekeznek a szervezők a fenntartható életmódról írni. A hosszabb cikkeket felölelő ÖKOfórumban a felhasználók konkrét témákat felvetve beszélgethetnek egymással és a téma szakembereivel arról, hogyan lehetne a világ fenntarthatóbb. Ezenkívül az ÖKOpédia cikkszedeteiben számos fogalomnak utánanézhetnek, illetve továbbfejleszthetik őket.
 
Az Ökoklikk létrehozója és működtetője a Magyar Természetvédők Szövetsége. Az ÖKOwellness által kínált ráadás programban a résztvevők azt is kipróbálhatják, milyen az élet egy igazi ökofaluban.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez