Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

Információs honlap utazóknak

2012. április 4., eGov Hírlevél
Címkék: külföld utazás tájékoztatás információ
Konzuli tájékoztató oldalt indított a Külügyminisztérium azzal a céllal, hogy hasznos információkkal lássák el a külföldre utazókat és a külföldön munkát vállalókat.
Mint a honlap bemutatásakor Bába Iván, a Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára elmondta, a konzuli szolgálat az a területe a külügyi munkának, amely “közvetlenül érintkezik” az emberekkel. A konzuli munka jelentősége az elmúlt időben megnőtt, hiszen a magyarok többet utaznak, és több magyar tartózkodik külföldön.
 
Elmondása szerint igyekeztek minél könnyebben áttekinthető és kezelhető honlapot készíteni, hogy az érdeklődők minél szívesebben keressék fel az oldalt. A tájékoztató oldal a http://konzuliszolgalat.kormany.hu/ címen vagy a kormany.hu központi kormányzati honlapról közvetlenül is elérhető, elsősorban a külföldre utazni, ott munkát vállalni vagy hosszabb ideig tartózkodni kívánó magyarok informálására készült.”

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez