Újra kézműves ízek vására | ||
---|---|---|
... rmékpalettáján megtalálhatóak a hozzáadott só- és adalékanyag nélkül készült fűszerkeverékek is, vás... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/feb12/kezmu.html | ||
Minden bio, ami annak látszik? | ||
... ermékek előállítása során kizárólag meghatározott adalékanyagok használhatók fel. Szeles Gábortól me... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/bio.html | ||
Értjük az élelmiszerek címkéit? | ||
... -, míg a termék bio voltában, illetve mesterséges adalékanyagoktól való mentességében 30-30 százalék... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/june/elemiszercimke.html | ||
A Starbucks és az E120 | ||
... lyozza, hogy igyekeznek csökkenteni a mesterséges adalékanyagok számát, ezért színezik a rovar poráv... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/starbucks.html | ||
100 százalék marhahús? | ||
... zín massza" előállításához használnak, nem számít adalékanyagnak és ezért nem kell jelölni a terméke... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/marhahus.html | ||
A víz világnapján | ||
... ladékégetők tüzelőanyagként, vagy a cementiparban adalékanyagként is hasznosítják. A közeljövőben, a... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/water_world_day.html | ||
Rendelet az élelmiszer-adalékanyagok tisztasági követelményeiről | ||
... elmiszerekben felhasználható különböző élelmiszer-adalékanyagok tisztasági követelményeit. Az élelmi... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan13/elemiszeradalek.html | ||
Mindennapi kenyerünk | ||
Az adalékanyagok. növelik a termék nagyságát, a kenyérbél lágyságát, a tészta gázmegtartó képesség... ... t gondolni, hogy a gyengébb minőségű liszt, a sok adalékanyag használatát kizárólag a pékek számlájá... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/aug12/kenyer.html | ||
Minden, amit a tejről tudni illik… | ||
... Ezzel szemben tény, hogy az UHT tej nem tartalmaz adalékanyagot. A tej az UHT (Ultra High Temperatur... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/tej.html | ||
Konzultáció a biogazdálkodásról | ||
... ikus vegyszerek, például a műtrágyák, rovarirtók, adalékanyagok és gyógyászati készítmények használa... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan13/bio.html | ||
|