Húsvéti tanácsok | ||
---|---|---|
... yers sonkát:
A sonkát mérjük le. Egy nappal a főzés előtt áztassuk be hideg vízbe, amit főzés el... ... ljesen frissek.
A tojásokat csak közvetlenül a főzés előtt szabad megmosni, a mosás főként a fest... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/husvet.html | ||
Gombnyomásra olasz kávé – otthon is | ||
... ezt nem nevezhetjük a szó hagyományos értelmében főzésnek, itt inkább a kávéfőzőben előállított víz... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/coffee.html | ||
Ami hiányzik a borosüvegekről | ||
... n tudja azt is, hogy mihez szeretné felhasználni. Főzéshez vagy baráti beszélgetés melletti borozgat... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/bor.html | ||
Szemünk világa | ||
... ncse „adagnak” felel meg.
Hátránya, hogy sütés-főzés közben vagy téli napokon az utcáról betérve ... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/szem.html | ||
„Az egészséges táplálkozással kapcsolatos elvek nagyrészt divatok” | ||
... A férfiakat ebben a formában nem nagyon érdekli a főzés vagy a gasztronómia. A portálnál a stílus ug... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/december/interju.html | ||
Energiatakarékossági tippek sütéshez, főzéshez | ||
... közelebb legyenek a fűtőszálhoz.Tojás, virsli stb főzésekor minimális vízben főzze az ételt. TIPP. K...
Mindig tegyen jól záródó (!) fedőt az ételre főzés közben. A párolgás energiaigénye miatt a fedő ... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/fozes.html | ||
Milyen a jó húsvéti sonka? | ||
... evesebb benne a húsfehérje, azaz a hús.”Az alapos főzés a sonkát biztonságossá is teszi, az esetlege... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/husveti_sonka.html | ||
Górcső alatt étkezési szokásaink | ||
... lék szerint eltúlzottak az ezirányú aggodalmak. A főzést tízből négyen tartják nyűgnek, míg tízből h... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/june12/etkezes.html | ||
Száraztészták vizsgálata | ||
... rban a fogyasztó – más egyéb szempontokat (ízlés, főzési tulajdonságok, a termék ára stb.) is figyel... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/oktober13/tesztak_vizsgalata.html | ||
Élelmiszerek, élelmiszerbiztonság | ||
... kadályozza a barnulást.
- A feldolgozás miatt (főzés, sütés stb.) csökkent ízanyagokat pótolják.
... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/food.html | ||
|