| Húsvéti tanácsok | ||
|---|---|---|
| ... yers sonkát:
 
  A sonkát mérjük le. Egy nappal a főzés előtt áztassuk be hideg vízbe, amit főzés el... ... ljesen frissek.
 
 A tojásokat csak közvetlenül a főzés előtt szabad megmosni, a mosás főként a fest... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/husvet.html | ||
| Gombnyomásra olasz kávé – otthon is | ||
| ...  ezt nem nevezhetjük a szó hagyományos értelmében főzésnek, itt inkább a kávéfőzőben előállított víz... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/coffee.html | ||
| Ami hiányzik a borosüvegekről | ||
| ... n tudja azt is, hogy mihez szeretné felhasználni. Főzéshez vagy baráti beszélgetés melletti borozgat... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/bor.html | ||
| Szemünk világa | ||
| ... ncse „adagnak” felel meg.
 
 Hátránya, hogy sütés-főzés közben vagy téli napokon az utcáról betérve ... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/szem.html | ||
| „Az egészséges táplálkozással kapcsolatos elvek nagyrészt divatok” | ||
| ... A férfiakat ebben a formában nem nagyon érdekli a főzés vagy a gasztronómia. A portálnál a stílus ug... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/december/interju.html | ||
| Energiatakarékossági tippek sütéshez, főzéshez | ||
| ... közelebb legyenek a fűtőszálhoz.Tojás, virsli stb főzésekor minimális vízben főzze az ételt. TIPP. K... 
  Mindig tegyen jól záródó (!) fedőt az ételre főzés közben. A párolgás energiaigénye miatt a fedő ... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/fozes.html | ||
| Milyen a jó húsvéti sonka? | ||
| ... evesebb benne a húsfehérje, azaz a hús.”Az alapos főzés a sonkát biztonságossá is teszi, az esetlege... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/husveti_sonka.html | ||
| Górcső alatt étkezési szokásaink | ||
| ... lék szerint eltúlzottak az ezirányú aggodalmak. A főzést tízből négyen tartják nyűgnek, míg tízből h... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/june12/etkezes.html | ||
| Száraztészták vizsgálata | ||
| ... rban a fogyasztó – más egyéb szempontokat (ízlés, főzési tulajdonságok, a termék ára stb.) is figyel... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/oktober13/tesztak_vizsgalata.html | ||
| Élelmiszerek, élelmiszerbiztonság | ||
| ... kadályozza a barnulást.
   - A feldolgozás miatt (főzés, sütés stb.) csökkent ízanyagokat pótolják.
... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/food.html | ||
| 
 | 
 A Magyar Nemzeti Bank összefoglaló tájékoztató füzetet jelentetett meg az elszámolási-forintosítási törvénnyel kapcsolatban. Ezen kívül egy 7 részes kisfilm sorozatot készített annak érdekében, hogy az elszámoló leveleket minél könnyebben értelmezhessék a fogyasztók. Cikkünkben folyamatosan frissítve olvashatók az elszámolási-forintosítási törvény végrehajtásával kapcsolatos tudnivalók.
		    	
			
		
   		
   		
      		A Magyar Nemzeti Bank összefoglaló tájékoztató füzetet jelentetett meg az elszámolási-forintosítási törvénnyel kapcsolatban. Ezen kívül egy 7 részes kisfilm sorozatot készített annak érdekében, hogy az elszámoló leveleket minél könnyebben értelmezhessék a fogyasztók. Cikkünkben folyamatosan frissítve olvashatók az elszámolási-forintosítási törvény végrehajtásával kapcsolatos tudnivalók.