Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 8
Reklámcsapdák, avagy egy szippantás a jóból?
... nt az óriásplakátokon is – s ezzel egy egészen új álomvilág tűnt föl. A nyugat elérhető közelségben ...
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/reklam.html
 
Egységes távvezérlő – álom, nem valóság
Kit ne bosszantana, hogy szórakoztató elektronikai rendszere gyarapodásával sajnálatos módon egyre több a távvezérlők száma is. Külön dobozka, gombokkal, a tévének, a rádió-erősítőnek, a dvd-lejátszónak, a régi videómagnónak, a beltéri egységnek, és a többi.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/televizio.html
 
Élelmiszer üzletláncok toplistája
... Mrd forgalmat sikerült elérnie. A 100 milliárdos álomhatár elérése két diszkont láncnak sem jelente...
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/may/lancok.html
 
Legjobb munkahely: mégsem álom!
A kisvállalatok mezőnyében a kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft., a közepes cégek között az FGSZ Földgázszállító Zrt., míg az ezer munkavállalónál többet foglalkoztató cégek közül a Provident Pénzügyi Zrt. lett a legjobb munkahely Magyarországon az AonHewitt humánerőforrás tanácsadó legfrissebb felmérése alapján, amelynek eredményeit most hozták nyilvánosságra.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/okt12/legjobb_munkahely.html
 
Csomagol a Chevrolet
Egy álom szertefoszlott. Létezik ugyanis egy autómárka, amelyről évtizedekig csak álmodoztunk Magyarországon, majd elérhetővé, talán túlságosan köznapivá is vált. A Chevroletről van szó. Ma ott tartunk, hogy megkezdődött a Chevrolet „szervezett piaci kivezetésének előkészítése Magyarországon is.” A budaörsi székhelyű Chevrolet Central and Eastern Europe (CCEE) az anyavállalat tavaly decemberi bejelentése után látott neki a pakolásnak.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/januar0/chedvrolet.html
 
Hogyan alhatunk jobban?
... us saját kutatásai mellett a világ legjelentősebb álom archívumait felhasználva, szakértők bevonásáv... ... történő ébredés máshogy hat a szervezetre. Miután álomba merülünk, a könnyű alvás szakasza kezdődik,...
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/a_jo_alvas_titka.html
 
Teszteltük: az angol Fanta sem egy álom!
Milyen a buborékos, narancsos, világszerte ismert üdítőmárka, ha angol? Nos, nem jobb, mint nálunk. Fenntartjuk, amit 2012-ben is (Fanta-teszt – Ahány ház, annyi szokás?) már „papírra” vetettünk: olykor megtévesztő lehet a jól csengő név, a színpompás címke, a körítés. Noha az üdítőital-gyártó cégek általában tagadják, bizony vannak-lehetnek markáns különbségek olyan termékek között, amelyekről a fogyasztó azt hiheti: azonosak, annak ellenére, hogy más-más országban gyártották.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/februar14/fanta_teszt.html
 
Pozitív lista: közel a kétezres álomhatár
Miközben az utóbbi időben sok botrányról hallani, némi megnyugvást adhat, hogy az NFH honlapján 2011 óta vezetett Pozitív lista egyre bővül. Az utolsó frissítéskor 1868 vállalkozás szerepelt a lajstromban. Több hatvani vállalkozás is felkerült a rangos listára, amelyet a 20 ezres lélekszámú városban meg is ünnepeltek.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/aprilis13/pozitiv_lista.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez