Folytatódik az ásványvíz botrány | ||
---|---|---|
... , hogy a tavalyi hatósági vizsgálatok többször is mikrobiológiai szennyezettséget mutattak ki az eml... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/aqua.html | ||
Nem volt fertőzött a Spar ásványvize | ||
... ft. akkreditált laboratóriumban összesen 60 darab mikrobiológiai vizsgálatra került sor, amelyek a h... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/spar.html | ||
Vigyázzunk a nátriumos ásványvizekkel | ||
... elő minőség érdekében többféle fizikai, kémiai és mikrobiológiai beavatkozást végeznek.
Szikvíz ... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/may/min_water.html | ||
Baktériummal szennyezett ásványvizek: cáfol az AQUA-PET | ||
... és Kereskedelmi Kft. palackozó üzeme ellen, mivel mikrobiológiai szennyezettséget állapított meg a c... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/viz.html | ||
Ólommal szennyezett kozmetikumot talált az NFH | ||
... állapította, hogy a biztonsági követelményeknek – mikrobiológiai tisztaság szempontjából – valamenny... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/june/kozmetikum.html | ||
Jelentős javulás a tejtermékek minőségében | ||
... záma legalább 107 élőcsíra/g kell, hogy legyen. A mikrobiológiai vizsgálatok alapján megállapítható,... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/tejvizsg.html | ||
Pangasius-ügy: további vizsgálatokra lehet szükség… | ||
... ég számos, más elemzéssel lehetne nyomon követni (mikrobiológiai vizsgálatok, antibiotikumok maradvá... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/pangasius1.html | ||
A Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy vonzza a díjakat?! | ||
... nak kell megfelelnie a gyártóknak. – A tejeknél a mikrobiológiai állapotot is külön vizsgálják – rög... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/kme_vedjegy.html | ||
Rossz minőségű fertőtlenítőszerek | ||
... élelmiszer-vállalkozások álbiztonságban vannak a mikrobiológiai szennyezőkkel, kórokozókkal szemben... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/nov12/fertotlenito.html | ||
Élelmiszerek, élelmiszerbiztonság | ||
... egőrzési időtartamának lejárati dátuma, illetve a mikrobiológiai szempontból gyorsan romló élelmisze... ... al vagy rövidített formában tüntetik fel.
Azon mikrobiológiai szempontból gyorsan romlandó élelmi...
A cél a termék érzékszervi-kémiai-fizikai és mikrobiológiai tulajdonságainak kedvező befolyásol... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/food.html | ||
|