Új szabályozás az élelmiszercímkékről | ||
---|---|---|
... a telített zsírsavak, a szénhidrátok, a cukrok, a fehérje, és a só mennyiségét. Minden adatot meg ke... ... atartalmáról és a tartalmazott tápanyagokról (pl. fehérje, zsír, rost, nátrium, vitaminok és ásványi... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/cimke.html | ||
Nem használ a szívnek a halolajkapszula? | ||
... s, mivel helyettesíti az olyan kevésbé egészséges fehérjeforrásokat, mint amilyen a vörös hús
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/halolaj.html | ||
Reggelivel a rossz gyerekfogak ellen! | ||
... anyagok: a kalcium, a foszfor, a tejben található fehérje és a vitaminok. Főleg a D-vitamin csökkené... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/fog.html | ||
Lesz-e változás az óvodai étkeztetésben? | ||
... i óvodások többsége nem jut elegendő gyümölcshöz, fehérje és -tápanyagdús ételhez, pedig az egészség... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/ovi.html | ||
Minden, amit a pangasiusról tudni illik… | ||
... agy a helyben könnyen beszerezhető, szintén magas fehérjetartalmú szójával. A fennmaradó 20 százalék... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/pangasius3.html | ||
Minden, amit a tejről tudni illik… | ||
... ész el. Mindemellett a tejet nem C-vitamin, hanem fehérje, ásványi anyag, kalcium és D vitamin tarta... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/tej.html | ||
Tudatos táplálkozással egészségünkért! | ||
... etünkbe. A kukoricában, a búzában található egyik fehérjealkotóból (glutamin) pedig olyan anyag képz... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/dec12/multivitaminok.html | ||
A tojás világnapja | ||
... ak ellenére, hogy a tojás még mindig a legolcsóbb fehérjeforrásnak számít. „A tojásár növekedésében ... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/okt12/tojas.html | ||
A szójáról pró és kontra | ||
... den élők egy részének ugyan szüksége lenne erre a fehérjeforrásra is, de úgy vélik, hogy az egészség... ... ony telített zsírtartalmának köszönhető.
A szójafehérje - mint minden más fehérje- energiát tartal... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/okt12/szoja.html | ||
A tej legyőzheti a rákot! | ||
... fesszora és munkacsoportja a laktoferricin4-14 tejfehérje kutatásával foglalkozik. A svéd szakembere...
A fehérje kedvező tulajdonságának magyarázata, hogy az Lfcin4-14 befolyásolja a ráksejtek dezoxiri... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/nov12/tej0.html | ||
|