Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 8
Meddig jó a téli gumi?
A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum munkatársai 2012 februárjában több hónapos előkészítő munka után igazi téli körülmények között végezték el a Magyarországon használatban lévő használt téli abroncsok tesztelését. Kiderült, hogy a hideg, havas időszakban használatos gumik élettartama maximum 3-4 év.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/nov12/teligumi.html
 
Élesedik a verseny az autógumi piacon
A Gfk Hungária felmérése szerint egyre több autós ad a biztonságra és vált gumiabroncsot a téli időszakban – a többség viszont kivár az első hóesésig. A szervizek mellett egyre több gumiabroncs fogy a hipermarketekben és az áruházláncokban.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/november13/gumicsere.html
 
ADAC téligumi teszt 2013
ADAC téligumi-teszt 2013, 185/60 R15 T − eredményekADAC téligumi-teszt 2013, 225/45 R17 H − eredmények
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/oktober13/adac_teligumi_teszt.html
 
Eljött a téligumi ideje
Mely országokban kötelező a téligumi és/vagy a hólánc?... Európa országaiban milyen előírások vonatkoznak a téligumi és a hólánc használatára. Érdemes végigné...
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/november13/teligumi-csere.html
 
Mire jó a négy évszakos gumi?
A HTA (hét gumiabroncs-gyártót képviselő szervezet) szerint a négy évszakos elnevezés utal arra, hogy az ilyen abroncsok kompromisszumot követelnek használóiktól, ráadásul éppen a biztonság területén. A HTA szerint nem lehet olyan gumiabroncsot gyártani, amely -20 és +30 fokban is kiváló.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/negy_evszakos_gumi.html
 
Közeledik a tél - milyen téligumit vegyünk?
Az ADAC idén is kiválasztotta a legjobb téli gumikat, amihez két méretben végezte el a teszteket, szokásos módon több szempontot - a száraz, nedves, havas, jeges úton mért jellemzőket, valamint a zajkomfortot, az üzemanyag-fogyasztást és a kopásjellemzőket - is figyelembe véve.
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/okt-15/teligumik-tesztje.html
 
Érdemes téli gumira váltani!
A KSH adatai szerint 2013 utolsó negyedévében több mint 5400 személy sérült meg közlekedési balesetben. Bár kemény fagyokra itthon egyelőre nem kell számítani, az autók téli szezonra való felkészítését azonban nem érdemes halogatni. Az EuropAssistance összegyűjtött néhány praktikus és hasznos tanácsot, amelyek segítségével az autósok felkészülten várhatják a fagyos napokat.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/november_14/teli_gumi.html
 
Téligumi teszt - A legjobb abroncsok út típusonként
4,8 méter - ennyivel kisebb egy téligumival szerelt fékútja nedves úton 100 km/órás sebesség mell... Auto Bild 2014 téligumi teszt (225/50 R17 abroncsok)
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/december_14/teligumi_teszt.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez