Keresés a tartalomban:
Tudta ezt?

Érdemes téli gumira váltani!

2014. november 28., biztositasiszemle/SV
Címkék: autó gumi abroncs téligumi fagy biztosítés
A KSH adatai szerint 2013 utolsó negyedévében több mint 5400 személy sérült meg közlekedési balesetben. Bár kemény fagyokra itthon egyelőre nem kell számítani, az autók téli szezonra való felkészítését azonban nem érdemes halogatni. Az EuropAssistance összegyűjtött néhány praktikus és hasznos tanácsot, amelyek segítségével az autósok felkészülten várhatják a fagyos napokat.
Tavaly október-novemberben a EuropAssistance csak Magyarországon belül több mint 2000 esetben segített ügyfeleinek. A szolgálat most összegyűjtött néhány praktikus és hasznos tanácsot, amelyek segítségével a vezetők felkészülten várhatják a fagyos napokat.
 
Sokan csak az első havazások után vagy egyáltalán nem cserélik le a nyári abroncsokat, illetve viszik szervizbe autójukat, pedig megváltozott körülmények már az őszi időszakban is próbára teszik mind a járművet, mind a sofőrök vezetési tudását.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez