Új szabályozás az élelmiszercímkékről | ||
---|---|---|
... alapvető jellemzői az adott élelmiszernek (pl. % hústartalom a „chili con carne” esetében), a száza... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/jan12/cimke.html | ||
Gyorsfagyasztott és csomagolt készételek tesztje | ||
... s gersli talán segíthetett volna. A 21 százalékos hústartalommal nem volt kivetnivalónk, így a fogás... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/oktober/mirelit.html | ||
Milyen a jó virsli? | ||
... áljon, mindamellett, hogy magas – 80 százalékos – hústartalommal, esetleg további hozzáadott értékke... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/december13/milyen_a_jo_virsli.html | ||
Hogyan válasszunk megfelelő kutyatápot? | ||
... eledel 20 százaléka friss hús, akkor a tényleges hústartalom mindössze 7 százalék körül mozog. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/januar0/kutyaeledel.html | ||
|