Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 5
Elektromos Odüsszeia Citroënnel
Strasbourgból világ körüli útra indult két francia mérnökember, Antonin Guy és Xavier Degon. Volt már ilyen, tehetnénk hozzá epésen. Igen ám, de a duó útitársul elektromos autót választott, egy Citroën C-Zerót. Expedíciójuknak pedig hangzatos nevet adtak : „Elektromos Odüsszeia” megnevezéssel illetik a 25 ezer kilométeres túrát.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/feb12/citroen.html
 
Autóipar: a visszafogott luxusé a jövő?
A tradíciók okán sem mindegy, merre tart a német autóipar. Arról nem szólva, milyenek a fogyasztási mutatói a legújabb germán modelleknek. Másfél évtizeddel ezelőtt, és még korábban – az amerikai Cadillacek és a német Mercedesek virágkorában – a küllem, a „tankhajó-jelleg”, az autó státuszszimbólum mivolta kapott hangsúlyt, ma – az apadó kőolajkészletek korszakában, amikor nőnek az üzemanyagárak – a takarékossági szempontok lettek elsődlegesek.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/autoipar.html
 
Olcsó autóval jelentkezik Volkswagen
... zák meg egy újabb modellel. A budget car az autógyártás leggyorsabban növekvő szegmensei közé ...
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/aprilis_14/budget_car.html
 
Káros lehet a Biszfenol A
Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) konzultációt kezdeményez a tagállamok körében, miután áttekintette a biszfenol A (BPA) egészségre gyakorolt hatására vonatkozó tudományos kutatásokat és elismerte: egészségkárosító hatású lehet a vegyianyag. Az EU illetékesei március 13-ig várják minden érintett véleményét a csomagolóanyagokban és polikarbonát palackokban található vegyianyagról.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/januar0/bizsfenol.html
 
Szuper kreditet adna az EU az autógyáraknak
A jövőben az EU a CO2-kvóta rendszerhez hasonló krediteket vezetne be az európai autógyártásban azért, hogy a jelenlegi 130 grammról 2020-ra 95 grammra csökkentsék az új autók átlagos széndioxidkibocsátását.
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/aprilis13/szendioxid.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez