Figyeljünk gyógyszereinkre a kánikulában! | ||
---|---|---|
A tárolási hőmérsékletre vonatkozó előírások általában nem egy adott hőmérsékletre, hanem hőmérsék...
A tárolási hőmérsékletre vonatkozó előírások általában nem egy adott hőmérsékletre, hanem hőmérsék... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/july12/gyogyszer.html | ||
1,3 milliárd tonna élelmiszert dobunk ki | ||
Október 16. - az Élelmezés Világnapja, az esemény kapcsán az Európai Unió emlékeztet: jelentősen csökkenteni kell a szemétbe kerülő élelmiszer mennyiségét, hiszen napi szinten 870 millióan éheznek világszerte. Az EU célkitűzése, hogy 2020-ra a jelenlegi felére csökkentse az élelmiszer hulladék mennyiségét. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/oktober13/elemezesi_vilagnap.html | ||
Egészségünk őre - a méz | ||
... z olyan tényezők, mint a méz eredete, az alacsony tárolási hőmérséklet, a hosszabb tárolási idő vagy... ... ényezők, mint a méz eredete, az alacsony tárolási hőmérséklet, a hosszabb tárolási idő vagy a magasa... /inet/kosar/hu/cikkek/2014/december_14/mez.html | ||
A Magyar kézműves fagylalt napja | ||
... áptalaj a baktériumok számára, ezért még alacsony tárolási hőmérsékleten is csak rövid ideig (általá... ... baktériumok számára, ezért még alacsony tárolási hőmérsékleten is csak rövid ideig (általánosan 72 ... /inet/kosar/hu/cikkek/2015/majus_15/kezmuves_fagylalt.html | ||
Epres joghurtok tesztje | ||
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az epres joghurtokra vonatkozó élelmiszerlánc-biztonsági célellenőrzést végzett, amelyben kiemelt hangsúlyt kapott az érzékszervi vizsgálat, illetve a kedveltségi teszt is. Az ellenőrzés során 38 féle epres joghurtot vizsgáltak meg. /inet/kosar/hu/cikkek/2014/september_14/joghurt_teszt.html | ||
|