Keresés a tartalomban:

Keresés

Keresés a magazin oldalain
Kereső szavak*
 
Keres

Találatok száma: 4
Milyen a jó húsvéti sonka?
... yúttal meggátolja a hús elszíneződését, illetve a kolbászmérgezésekért felelős Clostridium botulinum...
/inet/kosar/hu/cikkek/2011/apr12/husveti_sonka.html
 
A szarvasgomba pesto és a humusz okozta a mérgezést
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerint a júniusi botulizmus megbetegedések előidézésében érintett termékeket a vizsgált egri kistermelő állította elő. Az illetékes élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság 60 nappal meghosszabbította az élelmiszerbiztonsági vizsgálatot, így augusztus végére várható eredmény.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/julius_14/mergezo_pesto.html
 
Botulizmus gyanú egy magyar pesto-nál!
Alapos a gyanú, hogy Keksz Zsolt egri kistermelő készítményeitől betegedtek meg botulizmusban négyen is, földrajzilag különböző helyszíneken, ezért a NÉBIH elővigyázatosságból arra kéri a lakosságot, hogy a hivatal vizsgálatainak lezárásáig ne fogyasszanak e termékekből. A botulizmus a köznyelvben kolbászmérgezésnek ismert, legsúlyosabb élelmiszermérgezés, amely halállal is végződhet.
/inet/kosar/hu/cikkek/2014/junius_14/botulizmus_fertozes.html
 
Húsvéti körkép - minden a sonkáról
... yúttal meggátolja a hús elszíneződését, illetve a kolbászmérgezésekért felelős Clostridium botulinum...
/inet/kosar/hu/cikkek/2015/marcius_15/husveti_sonka.html
 

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez