Élelmiszer
	        	
	        
	        
            A szarvasgomba pesto és a humusz okozta a mérgezést
            Nem szarvasgombából, hanem csiperke gombából készült a pesto
            
            	
           			2014. július 23.,
           			MTI/SV
            	
            
      		
	         
	         	
	         
	      	 
	         
	            A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerint a  júniusi botulizmus megbetegedések előidézésében érintett termékeket a vizsgált egri kistermelő állította elő. Az illetékes élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság 60 nappal meghosszabbította az élelmiszerbiztonsági vizsgálatot, így augusztus végére várható eredmény.
	         
	      
	      
	      
	      
	      
	      
	      	
	      		
	      		
	      		
	      			
	      		
	      		A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető.
	      		
		      		[ 
Bejelentkezés ]
	      		
	      		[ 
Előfizetés ]