Keresés a tartalomban:
Élelmiszer

A szarvasgomba pesto és a humusz okozta a mérgezést

Nem szarvasgombából, hanem csiperke gombából készült a pesto

2014. július 23., MTI/SV
Címkék: kolbászmérgezés botulizmus pesto fertőzés kistermelő
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerint a júniusi botulizmus megbetegedések előidézésében érintett termékeket a vizsgált egri kistermelő állította elő. Az illetékes élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság 60 nappal meghosszabbította az élelmiszerbiztonsági vizsgálatot, így augusztus végére várható eredmény.
A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. [ Bejelentkezés ] [ Előfizetés ]
Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez