Minden bio, ami annak látszik? | ||
---|---|---|
... zdálkodásból származó citromlével helyettesítjük, édesítéshez pedig bionádcukrot használunk. A pekti... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marcius/bio.html | ||
Édes-mézes puszipróba | ||
... óssá. Többnyire búzalisztből készül, mézen kívüli édesítése pedig cukorsziruppal vagy szacharózzal t... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/december/puszedli.html | ||
Gyümölcslé vagy gyümölcsnektár? | ||
Az elmúlt két évtizedben csaknem megduplázódott a gyümölcslevek fogyasztása az EU-ban, mert vélekedések szerint egészséges. De mit isznak az európaiak valójában? Gyümölcslevet, gyümölcsnektárt vagy a kettő keverékét? /inet/kosar/hu/cikkek/2011/april/ital.html | ||
A Coca-Cola az elhízás ellen | ||
... s eredetű sztíviát is használja bizonyos termékei édesítésére. Ezek a csökkentett energiatartalmú it... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/majus13/coca_cola_kampany.html | ||
A sztívia sem csodaszer! | ||
Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) élelmiszer szakmai napját az Élelmiszeripari Dolgozók Szakszervezetének emeleti dísztermében tartotta, ahol a szakemberek sorra vették a terület kihívásait, problémáit, lehetőségeit, s főként azokat a kérdéseket, amelyek a jelenkori szabályozást érintik. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/majus13/szakmai_nap0.html | ||
Előnyben a természetes édesítőszerek | ||
... g közel fele alkalmaz édesítőszert ételek, italok édesítésére, és az életkor emelkedésével nő az éde... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/majus13/edesitoszerek_felmerese.html | ||
|