Becsapjuk magunkat - a light nem mindig könnyű | ||
---|---|---|
... nagyobb ütemben marokszám a chipst, kanalazzuk a fagyit, hogy ezt immár megengedhetjük magunknak. H... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/may/light.html | ||
Tanácsok kánikula idejére | ||
... éséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.Fagyizáskor lehetőleg a gyümölcsből készültet vála... /inet/kosar/hu/cikkek/2014/julius_14/kanikulai_tanacsok.html | ||
Miért mesterséges ízűek a banán aromás ételek? | ||
Banán ízű rágó, banán ízű fagyi, üdítő - mindannyian ismerjük a banánízesítést és tudjuk, hogy nem igazán hasonlít banánra. Míg egyes aromákat viszonylag könnyű utánozni, sok íz túl komplex ahhoz, hogy egyetlen anyaggal pótolható legyen az élelmiszerekben. Az aromák megfelelő kiválasztása lehet a vízválasztó profit vagy bukás között, de a mesterséges ízesítés tudománya legalább annyira komplex, mint a parfümgyártás. /inet/kosar/hu/cikkek/2014/september_14/mesterseges_izesitok.html | ||
A Magyar kézműves fagylalt napja | ||
... szerint a magyarok 22 százaléka számít megrögzött fagyizónak, ugyanis ők nyáron hetente legalább egy... ... rmészetesen több fagylalt fogy, a cukrászdák és a fagyizók is nagyobb kapacitással működnek. A soksz... ... ályok, jégdarabok találhatóak. Az újrafagyasztott fagyiba pedig az esetleg belekerült baktériumok kö... /inet/kosar/hu/cikkek/2015/majus_15/kezmuves_fagylalt.html | ||
Nagy, balatoni fagyiteszt | ||
... ert hiszen, hiába finom, ha nem biztonságos.
A fagyit jellemzően az árusítás helyén készítik – bá... ... iget), Bergmann Cukrászda (Balatonfüred), Florida Fagyizó (Balatonmáriafürdő), Nosztalgia Fagyizó (F... A NÉBIH a balatoni fagyizókat kedveltségi vizsgálat, élelmiszerbiztonsági ellenőrzés és érzékszervi ... /inet/kosar/hu/cikkek/2015/august-15/fagyiteszt.html | ||
|