| Mákos, diós és dohos | ||
|---|---|---|
|
... tószer (búzaliszt, dextróz, só. Lisztjavítószer aszkorbinsav, enzimek) 3,4 3,4 2,6 2... /inet/kosar/hu/cikkek/2010/december/bejgli.html | ||
| Mire jó a nagydózisú C-vitamin? | ||
|
Hetvenöt év telt el azóta, hogy Szent-Györgyi Albert Nobel-díjat kapott a C-vitamin felfedezéséért. Az L-aszkorbinsav gyakorlati alkalmazása azonban még manapság is számos vitát gerjeszt. /inet/kosar/hu/cikkek/2011/marc12/c_vitamin.html | ||
| Mindennapi kenyerünk | ||
|
Aszkorbinsav, lecitin, propionsav... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/aug12/kenyer.html | ||
| Egyre több a hamis termék | ||
|
... ártáshoz nem használható anyagokból (cukorszirup, aszkorbinsav, enzimek) méznek nevezett terméket ál... /inet/kosar/hu/cikkek/2011/aug12/hamis.html | ||
|
|