Keresés a tartalomban:
Életmód

Újra lehet Tunéziába utazni

2011. március 8.
Címkék: utazás Tunézia Afrika biztonság
Fokozott körültekintés mellett, újra biztonságosnak tekinthető a szervezett tengerparti üdülés a tunéziai Szúsza, Monasztír, El Kantaui és Hammámet városokban, valamint Tuniszban és annak közvetlen közelében, Gammart, Szidi Bu Szaid és Karthágó városokban - közölte a Külügyminisztérium.
Így ezek a területek a II-es (fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek) kategóriába kerülnek az utóbbi időszakban javuló helyi közbiztonsági helyzet alapján - tették hozzá.
 
Nem javasolt úti cél Tunézia dél-nyugati területe (Szidi Búzid, Maktar, Kaszerine, El-Kéf, Gafsza, Gábesz), továbbá Dzserba szigete, valamint a déli, sivatagos területek. Nem javasoltak a szállodán kívüli programok, valamint a belföldi egyéni utazások – olvasható a Külügyminisztérium közleményében.
 
Külön felhívták az utazók figyelmét arra, hogy a líbiai válság miatt hazatérésükre váró tömegek okozta kaotikus helyzetben a dzserbai repülőteret minden szervezett csoportnak el kell kerülnie.

Megosztás:
Nyomtatás
Küldés e-mailben

SZÓLJON HOZZÁ!
Tisztelt látogatónk! Amennyiben szeretne a cikk tartalmához hozzászólni, jelentkezzen be, vagy ha még nem rendelkezik hozzáféréssel, regisztráljon. [ Bejelentkezés ] [ Regisztráció ]
Felhasználó azonosító:

Jelszó:

Hozzászólás írása
Mehet

AJÁNLÓ

BMI - Testtömegindex
kalkulátor

Testsúly [kg]:
Magasság [cm]:
Értékelés
Az Ön BMI-je:
Forrás: Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Ismeri-e Ön a békéltető testületek munkáját?
 
Nem ismerem
Már hallottam róla
Ismerem és már fordultam is panasszal a testülethez